Figyelem! A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Elfogadom és bezárás

Étkezőszékek

22-04-2022

A szék sokkal átfogóbban szolgálja fizikai és szellemi szükségleteinket a pihenés, a kikapcsolódás, az étkezés és a munka terén, mint bármely más bútordarab.

Itt megtalálja a legmodernebb étkezőszékek, étkezőszékek és irodai székek modelljeit, amelyek nem csak nagyon jól illeszkednek a szobájába, szekrényébe vagy lakásába, de hangulatos légkört is teremtenek. Az Ön ízlésétől függően széles színválasztékban kínálunk étkezőszékeket, étkezőszékeket és irodai székeket is.

Étkezőszékek

Az étkezőszék gyakran büszkesége azoknak az embereknek, akik szeretnek vendégeket hívni vacsorára. A nagyszerű étkezőszék nagy előnye, hogy mindenki kényelmesen elfér rajta. Az étkezőszékek nemcsak anyagukban, hanem alakjukban, típusukban és méreteikben is különböznek. Minden anyagnak megvannak a maga tulajdonságai és előnyei.  Az étkezőszékek alábbi anyagait mutatjuk be:

Üléshuzat: műbőr (100% poliuretán).

Keret: bükkfa, fém

Ülőfelület: polipropilén

A fából készült étkezőszékek tökéletesek egy hagyományos megjelenésű otthonba, különösen, ha más fából készült bútorok veszik körül. Lehet kapni fából készült karfával vagy anélkül, illetve kárpitozott ülésekkel és háttámlákkal, attól függően, hogy mennyire hivatalosnak szeretné. A fából készült étkezőszékek könnyen ellenállnak a mindennapos használat okozta igénybevételnek, és garantáltan nagyon sokáig működőképesek maradnak. A megfelelő bevonat megvédi őket a gomba- és termeszfertőzéstől, és biztos, hogy nagyon hosszú ideig működőképes és szép marad. A fából készült székek általában időjárásállóak. Még ha kint is felejti őket, miközben minőségi időt tölt a barátaival, az időjárás nem tesz kárt a székekben.

A fém étkezőszékek modern megjelenésűek, így bármilyen helyiséget felfrissíthetnek. Általában könnyűek is, így könnyen felveheti őket, és szükség esetén átviheti őket egy másik szobába vagy akár a szabadba is. És könnyen tisztán tarthatók, mivel egyszerűen letörölheti a fémfelületet, hogy eltávolítsa a kiömlött folyadékot.

A műbőr üléshuzattal ellátott étkezőszékek egyik legfontosabb előnye, hogy megfizethetőbb, mint a bőr. Tartósabb és könnyebben tisztítható, mivel nem porózus. Ez megkönnyíti a folyadékok, szennyeződések és egyéb szennyeződések letörlését anélkül, hogy az üléskárpit elszíneződne. Bár egyes műbőr üléseken kis lyukak segítik a légzést, az anyag hajlamos kevésbé könnyen felszívni a folyadékot, így a kiömlött folyadékot vagy a vizet könnyebb eltakarítani. Nagy előnye, hogy a műbőr nem fakul ki a korral. A műbőr ülések tartósabbak és ellenállóbbak a karcolásokkal szemben. 

A szakemberek azt tanácsolják, hogy 40 és 50 cm közötti ülésmagasságú étkezőszékeket vásároljon, hogy a székek illeszkedjenek a konyha egyéb berendezési tárgyaihoz. Minden étkezőszékünk ülésmagassága kb. 43 cm, ami garantálja a jó berendezést bármely étkezőben.

Miután kiválasztotta a megfelelő anyagú székeket, amelyeket leginkább szeretne az étkezőjébe, összpontosítson a kialakításra. Ez azt jelenti, hogy olyan színeket és mintákat kell keresnie, amelyek a legjobban illenek otthonához. Ha a legtöbb bútordarab és a falfesték semleges színű, akkor bézs, fehér vagy barna színű székeket szeretne az étkezőjébe. Persze ez is jó alkalom lehet arra, hogy teáskék, piros vagy más árnyalatú székekkel sorakoztassa fel a szobát.

Nálunk 2,4,6,8 étkezőszéket választhat egy adott modellből, attól függően, hogy Ön mit választ.