Figyelem! A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Elfogadom és bezárás

Vásároljon játékszéket olcsón. Modell ts-bs811

02-05-2022

A "Játékos szék ts-bs811" kényelmes széknek számít a játékosok és az irodai dolgozók számára, akik nagy jelentőséget tulajdonítanak a kényelmes ülésnek. A számos műszaki adat és a kedvező ár senkit sem hagy hidegen!

Márka Trisens
Anyagok Műanyag alap, műbőr huzat
Max. Súly 120 kg
Magasság 119-129 cm
JÁTÉKSZÉK TS-BS811

A "Játékos szék ts-bs811" modell előnyei és műszaki adatai

Az irodai székekhez képest jóval magasabb háttámla egyenesen tartja a testetVásároljon játékszéket olcsón. Modell ts-bs811

A játékszék támogatja a vállakat és a hátat, így nem érzed magad fáradtnak. A kényelem és a kihívás keveréke. Segít egyenesen tartani a testet, és nem érez fájdalmat a hosszú ideig ugyanabban a helyzetben való ülés miatt.

A különböző módon történő beállítás még kényelmesebbé teszi a hosszú ideig tartó ülést

A játékszék többféleképpen állítható, többféleképpen, mint egy normál irodai szék: teljes 135 fokos szögben dönthető, a karfák minden irányba dönthetők. Még az ágyéktámasz is fel-le mozog a felhasználó igényei szerint.

Az ülés megemelt elülső széle és oldalsó szélei segítenek csökkenteni a nyomásgyakorlást

Az ajánlott ergonomikus üléspozíció 90 fokban behajlított térdekkel és a lábak laposan a padlón. Ilyen helyzetben a combok hátsó részén kialakuló nyomás csökkentése érdekében a legmegfelelőbb a megemelt peremmel ellátott ülés.

A megemelt első peremet a valódi autóülésekből vettük át. A kialakítás ergonómiailag ugyanolyan jó, mint a megemelt oldalsó élek.

A kivehető ágyéki és fejpárnák támogatják a gerincet

A fej- és ágyékpárnák optimális alátámasztást nyújtanak a gerincnek, és enyhítik a nyomást ülés közben.

Az ágyéki és a fejpárnák lélegző hálós szövetből készültek. A fejpárnák tehermentesítik a nyakizmokat és megelőzik a feszültséget, ami javíthatja érzelmi és mentális állapotát.

A rögzített fejtámlával ellátott magas háttámla nagyobb kényelmet és támogatást biztosít

A levehető fejpárnával kombinálva ergonómiailag jobb a közepes vagy alacsony háttámlájú irodai székekkel szemben. A fejtámlával, támlapárnával és háttámlával ellátott játékszék több kényelmet és támogatást nyújt, mint a hátradőlés nélküli szék.
Tanulmányok szerint a hátradöntött helyzetben való ülés terheli a legkevésbé a porckorongokat. Ez különösen fontos, ha hátfájásban szenved. Azoknak a játékosoknak, akik könnyen sok órát tölthetnek ülve, a magasan dönthető játékszék segít megelőzni a hátfájást és akár a sérüléseket is. A játékszékek nagyon sokoldalúak a dőlésmechanika tekintetében, egyesek szinte vízszintesig dönthetők.

Terhelhetőség akár 120 kg-ig
A megerősített acélváz akár 120 kg terhelhetőséget is lehetővé tesz. A gázrugó többszörösen tanúsított, ezért különösen biztonságos. A széles talp megfelelő stabilitást biztosít. Öt sima járású görgő van hozzá rögzítve.

Mihez járul hozzá a kihúzható párnázott lábtartó?
A lábtartók segítenek csökkenteni a hátat érő terhelést, és lehetővé teszik, hogy a személy a testsúly áthelyezésével változtassa a pozícióját. A lábtartók kiegyenlítik a testtartást, csökkentik a fáradtságot és enyhítik a lábfejekben, bokákban, térdekben és combokban jelentkező fájdalmat vagy kellemetlenséget.

Két állítókarral állítható az ülésmagasság és a háttámla pozíciója.
Egy állítókar jó, két állítókar még jobb! Ülőhelyzetét nem szabad mereven tartani. A két állítókar segítségével megtalálja a megfelelő üléspozíciót. Az egyik kar az ülésmagasságot, a másik kar pedig a háttámla pozícióját állítja be.

A gázemelő lehetővé teszi az ülésmagasság fokozatmentes beállítását
Nem kell zseninek lennie az ülésmagasság beállításához. Egy karral könnyedén megteheti. Ennek a specifikációnak köszönhetően a magasságot az íróasztal magasságához viszonyítva változtathatja. Ez hozzájárul a nagyobb kényelemhez és az ergonómiai előnyökhöz.

A fő anyag műbőr
A műbőr egyik fő előnye, hogy megfizethetőbb, mint a bőr. Emellett tartósabb és könnyebben tisztítható, mivel nem porózus. Ez megkönnyíti a folyadékok, szennyeződések és egyéb szennyeződések letörlését anélkül, hogy az üléskárpit elszíneződne. Nagy előnye, hogy a műbőr nem fakul ki az idő múlásával. A bőrrel és a műanyaggal összehasonlítva a műbőr nem lélegzik olyan jól, és meleg időben izzadást okozhat.

A műanyag dupla görgőkkel ellátott biztonsági talapzat nagy teherbírást kínál
A műanyag dupla görgők jó felfüggesztéssel, nagy teherbírással rendelkeznek. Ezek a dupla görgők kíméletesek a padlóhoz, nem hagynak nyomot, és gurulás közben halk hangjuk van. Így semmi sem zavarhatja meg a számítógép melletti időtöltést!

Mit támogat az állítható háttámlával és a kihajtható 3D karfával?

4250931570783_1%20(1).gif?1651592223108

A kartámaszok és a háttámla segítségével megtámasztja a vállöv izmait, és segít a hát, a nyak, a nyak és a váll izmainak tehermentesítésében. A jó állíthatóság lehetővé teszi, hogy a szék háttámláját, deréktámaszát, dőlését, fejtámláját és karfáit minden lehetséges irányban beállítsa. A 3D karfák 3 dimenzióban állíthatóak. A 4D karfákkal szemben a 3D karfák nem mozgathatók balra/jobbra. Lehetővé teszik azonban a magasság, hátrafelé/előre állítást. A kartámaszok teteje a kényelem és a támasz érdekében párnázott.

Modern színek közül választhat TS-BS811

4250931570783_1%20(98).jpg?1651592270739

A modern dupla színek 5 kombinációját kínáljuk Önnek. Megtalálja a megfelelő színkombinációt, amely megfelel az Ön ízlésének és szobája dekorációjának. Ezek a színek a következők: Fekete/piros, fehér/fekete, szürke/fekete, kék/fekete, fekete/fekete.

4250931570783_2%20(70).jpg?1651592303312

Méretek:

■ Ülőfelület méretei (Széles/T): kb. 51 / 50 cm
■ Háttámla méretei (szélesség/magasság): kb. 56 / 86 cm
■ Talp átmérője: kb. 70 cm
■ A kartámaszok magassága: 27 cm

■ Alap: kiváló minőségű műanyag
■ Bőrutánzatú rész: 100% poliuretán
■ Választható színek: piros/fekete, fehér/fekete, szürke/fekete, kék/fekete, fekete/fekete
További specifikációk:
■ Max. Max. terhelés: kb. 120 kg
Szállítási terjedelem:
■ Háttámla
■ Ülés
■ 2 x kartámasz
■ 2 x támaszpárna
5 görgős talapzat
■ Szerszámkészlet

Vásárlás játékszék ts-bs811 >>Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékeld Te is