Figyelem! A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Elfogadom és bezárás

Vásároljon irodai széket olcsón. Modell tr-bs10

03-05-2022

Az "tr-bs10" irodai szék egy megfizethető ár-érték arányú bútor a legjobb ár-érték aránnyal. Ez a szék nagyon jól illeszkedik a szobájába. Alkalmas az asztalnál való munkavégzésre és pihenésre egyaránt.

Márka Trisens
Anyagok légáteresztő kárpitozás, műanyag alap, műanyag huzat
Max. Súly 120 kg
Testmagasság 95-105 cm
Irodai szék tr-bs10

A "tr-bs10 irodai szék" modell előnyei és műszaki jellemzői


Mi a célja az állítható magasságú deréktámasznak?

A kb. 72 cm magas háttámla ergonomikus formájú, így megfelelő alátámasztást biztosít a gerincnek. A magasságban és mélységben állítható ágyéki támasz nagyon jó alátámasztást biztosít a hátnak. A többi számos beállítási lehetőségnek egyetlen célja van - az egészséges ülőhelyzet biztosítása.

A kényelmesen párnázott ülés csökkenti a combokra nehezedő nyomást
Az ülés extra vastag szövetpárnázattal rendelkezik. A combokra nehezedő nyomást meglehetősen csökkenti a puha felület, ami elősegíti a lábak vérkeringését.

Az ülés hosszú órákon át magas szintű kényelmet biztosít. Az ülésmagasság 10 cm-rel állítható. A kartámaszok szintén állítható magasságúak.

A szinkronmechanizmus nagyobb kényelmet biztosít
A szinkronmechanikával ellátott irodai szék a háttámlának támaszkodik. A szinkronmechanizmus korrigálja a helytelen testtartást és tehermentesíti a hátat. Az irodai szék a meglévő mechanizmusokkal akkor is támogatja a hátat, amikor az aktuális üléshelyzet és a testtartás megváltozik.

Vásároljon irodai széket olcsón. Modell tr-bs10

Mit támogatnak a 3D-s lehajtható kartámaszok?
A kartámaszok segítségével megtámasztja a vállöv izmait, és segít tehermentesíteni a nyak-, a nyak- és a vállizmokat. A 3D karfák 3 dimenzióban állíthatóak. A 4D karfákkal szemben a 3D karfák nem mozgathatók balra/jobbra. Lehetővé teszik azonban a magasság, hátrafelé/előre állítást. A kartámaszok teteje szintén párnázott a kényelem és a támasz érdekében.

A beépített fejtámla puha párnázással megakadályozza a feszültséget
Egy irodai székhez semmiképpen sem szükséges fejtámla. A legtöbbször enyhén előrehajolt helyzetben dolgozik az íróasztalnál, és aligha fogja használni. A háttámla és a fejtámla légáteresztő hálós szövetből készült. A fejtámlák tehermentesítik a nyakizmokat a feszültségtől, és megelőzik a feszültséget, amely érzelmi és mentális állapotot okozhat.

4250931570783_1.png?1651665983788

Mit jelent a lélegző felület?

A légáteresztő képesség azt jelenti, hogy a vízpára képes vagy képes a textil belsejéből kifelé távozni. Különösen az irodai székek esetében a légáteresztő felület kényelmes, száraz viseletet biztosít, és segít a túlzott izzadás és túlmelegedés ellen.

Mi áll az ergonómikus kialakítás középpontjában?  
Az ergonomikus irodai szék középpontjában a dinamikus ülés, más néven az élénk, mozgó ülés áll. Ez segít tehermentesíteni a gerincet, és megakadályozza a test gyors elfáradását. Az optimális irodai szék alkalmazkodik a test minden mozgásához, és minden testtartásban támogatja azt.

Mit nyújt a műanyag biztonsági talp?
A forgószék a görgőkön álló 5 csillagos talpnak köszönhetően kerül mozgásba. Ez lehetővé teszi, hogy akár 120 kg-ot is elbírjon. A biztonsági talp stabilitást és biztonságot nyújt ülés közben.

Mihez járul hozzá a kihúzható párnázott lábtartó?
A lábtartó segít csökkenteni a hát megterhelését, és lehetővé teszi a dolgozó számára, hogy a súly áthelyezésével változtassa a pozícióját. A lábtartók kiegyenlítik a testtartást, csökkentik a fáradtságot és enyhítik a lábfejekben, bokákban, térdekben és combokban jelentkező fájdalmat vagy kellemetlenséget.

Kompakt szállítás és egyszerű összeszerelés
Az irodai szék minden alkatrésze nagyon rendezetten van becsomagolva, ami határozottan megkönnyíti a szállítást. Az összeszereléshez az irodaszékkel együtt csomagolt útmutatóra, egy takaróra, egy kis erőre és egyébként semmi másra nincs szüksége, mint a kezére.

5 választható szín TR-BS10

4250931570783_4%20(38).jpg?1651666089730

Két állítókarral állítható az ülésmagasság és a háttámla pozíciója.
Egy állítókar jó, két állítókar még jobb! Az ülőhelyzetet nem szabad mereven tartani. A két állítókar segítségével megtalálja a megfelelő üléspozíciót. Az egyik kar az ülésmagasságot, a másik kar pedig a háttámla pozícióját állítja be.

A gázemelő lehetővé teszi az ülésmagasság fokozatmentes beállítását 
Nem kell zseninek lennie az ülésmagasság beállításához. Egy karral könnyedén megteheti. Ennek a specifikációnak köszönhetően a magasságot az íróasztal magasságához viszonyítva változtathatja. Ez hozzájárul a nagyobb kényelemhez és az ergonómiai előnyökhöz.

A műanyag a fő anyag
Ez a szék textilből (poliészter) készült. A poliészter nagyon könnyű és finom szálakból áll, amelyek alig szívják magukba a nedvességet. A finom szálaknak köszönhetően az irodai szék nagyon légáteresztő, ami megakadályozza az izzadást meleg időben. A méretstabilitásnak köszönhetően az ebből az anyagból készült irodaszékek mindig megőrzik eredeti formájukat. Ezenkívül a poliészter irodaszék színe különösen sokáig intenzív marad, mivel a kémiai festés különösen tartós, és a mosás ellenére sem fakul ki.

4250931570783_5%20(30).jpg?1651666165725

Méretek:

65 cm / 95 - 105 cm / 70 cm
Méretek ülőfelület (SZ/T): kb. 53 / 50 cm
Méretek háttámla (Sz/H/T): kb. 50 / 72 cm
Talp átmérője: kb. 70 cm
A kartámaszok magassága: 27 cm
Csomagolási méretek (Sz/H/T): kb. 59 / 74 / 36 cm

Alap: műanyag


Textil: 100% poliészter
Szín: Fekete


További részletek:

Max. Terhelés: kb. 120 kg


Szállítási terjedelem:

Háttámla
Ülés
2 x kartámasz
talapzat 5 görgővel
Szerszámkészlet


Vásárlás irodai szék tr-bs10 >>

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékeld Te is